Lush Snow Fairy Showergel

 photo IMG_0399_zps9490cf6c.jpg

Mijn all-time favorite showergel Snow Fairy! Elk jaar weer koop ik een fles van deze heerlijke zoetigheid. Normaal koop ik een fles van 500g maar dit keer heb ik besloten een wat kleinere fles te kopen, 250g. Waarschijnlijk krijg ik er al snel spijt van dat ik niet toch de grote fles heb gekocht.

De geur is mierzoet! Zoeter dan zoet, het ruikt naar snoepjes, frambozen, aardbei..of is het toch die ene roze zuurstok waar hij me aan doet denken? Een ding is zeker, je vindt hem heerlijk of vreselijk. Ik ben er gek op!

 photo 2013-10-177_zps08797d94.jpg

Ook leuk! Deze shower gel bevat miniscule kleine blauwe eetbare glittertjes, geen plastic dat slecht is voor het milieu. Glitters, zoete geur, roze kleur… deze shower gel heeft echt een positieve uitwerking op je gemoedstoestand als je hiermee gaat douchen kan je dag niet meer stuk!

Let op, deze Limited Edition is nog maar even verkrijgbaar bij Lush zowel online als in de winkel. Er zijn drie verschillende flesjes verkrijgbaar, 100 gram €6,95, 250 gram €13,95 en 500 gram €21,95.

10 gedachten over “Lush Snow Fairy Showergel

  1. Selina

    Ik heb zelf laatst een flesje gekocht en ben weer helemaal verslaafd! Tijd om nog een grotere fles aan te schaffen als back up want wat hou ik toch van deze geur :)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>