Pukka Organic Tea – Cleanse

Ga er maar eens lekker voor zitten, vandaag vertel ik jullie iets over ‘Pukka Organic Tea’. Alle ingrediënten van deze thee zijn biologisch en 100% natuurlijk. Ook bevat de thee geen kunstmatige smaakstoffen of zoetstoffen. Alleen maar de beste ingrediënten voor een heerlijk kopje thee!

Ons unieke assortiment biologische kruiden en bekroonde theeën zijn gebaseerd op de oude wijsheid van Ayurveda ‘de wetenschap van het leven’. Wij hebben Pukka herbs opgezet om deze oude wijsheid toegankelijk te maken voor iedereen. Pukka is een woord in Hindi en betekent ‘authentiek’, ‘echt’, ‘zuiver’. Fruit is “pukka” ofwel perfect als het plukrijp aan de boom hangt. En dat is ook wat Pukka altijd probeert te bereiken: pure perfectie. In het streven naar perfectie betrekt Pukka uitsluitend biologische kruiden uit gecontroleerde en duurzame bronnen bij onafhankelijke boeren over de hele wereld.

Er zijn verschillende pakjes ‘Pukka Organic Tea‘ verkrijgbaar, in een pakje zitten 20 theezakjes. De ‘Cleanse’ variant bevat een verfrissende mix van o.a. reinigende brandnetel, venkel en aloë vera en is vooral gericht op ‘reinigen van de huid’.

Laat het thee zakje ongeveer 5 minuten trekken in het hete water. De frisse geur van pepermunt is al direct te ruiken, ook de zoete geur van van zoethout merk ik op. Het ruikt niet alleen erg lekker, het smaakt ook nog eens heerlijk! De smaak van zoethout overheerst met een zacht vleugje pepermunt. De pepermunt smaak is eigenlijk helemaal niet zo overheersend als ik had verwacht, het smaakt lekker vooral zoet.

De natuurlijke ingrediënten zorgen niet alleen voor een heerlijke smaak maar zijn ook nog eens goed voor je lichaam en huid.

  • Brandnetel en paardebloem reinigen en verzorgen de huid
  • Venkel en pepermunt zorgen voor een heerlijke zoete smaak
  • Aloe vera en zoethout werken verfrissend

Voor meer informatie over Pukka Organic Tea neem een kijkje in de webshop van BewustGoed.

7 gedachten over “Pukka Organic Tea – Cleanse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>